گروه انرژی پاسارگاد با دریافت تندیس زرین جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت (MSR)، بار دیگر بهعنوان پیشرو در تحقق مسئولیتهای اجتماعی و توسعه پایدار شناخته شد.
پس از بازنگری در استراتژیهای سازمانی گروه انرژی پاسارگاد، فرهنگ پایداری بهعنوان یکی از ارکان اصلی در چشمانداز و مأموریت شرکت جایگاه ویژهای یافت. این تغییر نگرش، پایداری را بهعنوان یک “فرهنگ” در این گروه نهادینه کرد. نتیجه این رویکرد، همراه با پیشرفت چشمگیر در زمینه پایداری و عمل به مسئولیتهای اجتماعی، در هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی و جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت برجسته شد. در این کنفرانس که در روزهای دهم و یازدهم بهمن 1402 در تهران برگزار گردید، گروه انرژی پاسارگاد با دریافت تندیس زرین هشتمین جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت (MSR) از انجمن مدیریت ایران، افتخار دیگری به دست آورد و بار دیگر تعهد خود به پایداری را به نمایش گذاشت.
به گزارش روابط عمومی گروه گسترش انرژی پاسارگاد، در مراسمی که توسط انجمن مدیریت ایران و با همکاری دانشگاه خاتم برگزار شد، دکتر مجید قاسمی، دبیرکل انجمن مدیریت ایران، به توضیح ضرورتها و تعاریف فرهنگ پایداری در سازمانها پرداخت. وی تأکید کرد که فرهنگ پایداری، ترکیبی از دو مفهوم کلیدی پایداری و فرهنگ سازمانی است. پایداری مجموعهای از ابتکارات است که با هدف بهبود ارزش بلندمدت سازمان، ذینفعان، جامعه و محیط زیست طراحی شده است، در حالی که فرهنگ سازمانی از ارزشهای مشترک و پایهای سازمان نشأت میگیرد.
دکتر قاسمی همچنین عملکرد گروه گسترش انرژی پاسارگاد را از نظر پایداری برجسته کرد و گفت: این شرکت بهعنوان اولین شرکت ایرانی، میدان نفتی پیچیده سپهر و جفیر را با هزینهای کمتر از شرکتهای خارجی توسعه داده و سهم قابلتوجهی در افزایش تولید نفت کشور دارد. او افزود که بیش از ۴ درصد برق کشور توسط این گروه تأمین میشود و کمبود آب آشامیدنی در قشم از طریق نیروگاه پاسارگاد قشم جبران شده است. همچنین، این گروه اولین نیروگاه خورشیدی پیشرفته را در دامغان راهاندازی کرده و سهم قابلتوجهی در ساخت ۱۵۰۰ مگاوات از ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی کشور دارد. این اقدامات، نمونههای بارز فرهنگ پایداری و مسئولیتپذیری اجتماعی در گروه انرژی پاسارگاد هستند.